A magnéziumhiány és az inzulinrezisztencia

A magnéziumhiány komoly problémákat okozhat a szervezet működésében. Ha a magnézium nincs megfelelő szinten jelen a szervezetben, akkor a biokémiai folyamatok sem fognak a megfelelő tempóban zajlani.

[wp_ad_camp_1]

Magnéziumhiány esetén az inzulintermelés sem a megfelelő. Megfelelő mennyiségű magnézium szükséges ahhoz, hogy az inzulin hatékonyan tudjon működni a szervezetben. Emiatt metabolikus szindrómák alakulhatnak ki. Ennek hatására nehezebb lesz a fogyás, jelentős mértékű fáradtság környékezi az embert. Utóbbi azért jön létre, mert a magnéziumhiány hypoglykemiát és intenzív cukor, szénhidrát fogyasztást kíván. A magnéziumhiány miatt kialakult inzulinrezisztencia jelentős súlygyarapodással jár. Megnövelve ezzel a zsíros máj kockázatát. Annak érdekében, hogy szervezete számára biztosítani tudja az optimális magnéziumszintet, vásárolja meg az Ősi Magnézium készítményeinket. A részletekért keresse fel weboldalunkat. Kattintson a www.osimagnezium.hu oldalra.

Termékeink ősi magnéziumot tartalmaznak. Ez az ásványi anyag közel 250 millió éven keresztül pihent a Zechstein-tenger fenekén. Most az ősi magnézium az Ön egészségét fogja szolgálni. Készítményeink bőrön felszívódó tulajdonságuk miatt helyileg alkalmazhatók, így a leghatékonyabb módon fejtheti ki hatását a magnézium. A készítmények alkalmazása mellett jelentős szerepet kell, hogy kapjon az egészséges táplálkozás is. Ha többet szeretne erről megtudni, akkor a termékek megrendelését követően kérje a gondosan összeállított tudásanyagunkat. A tudásanyag rengeteg hasznos információt tartalmaz a magnézium szükségletekről és a hiányából fakadó betegségekről. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. Írjon az info@osimagnezium.hu e-mail címre.