A Macrolane géllel történő mellnagyobbítás

Nem minden esetben történhet meg a szilikonos mellnagyobbítás nőknél. Vannak olyan kizáró okok, amikor más megoldással kell, hogy elvégezzék a mellplasztikát. Legyen szó, a mell kisebb korrekciójáról, vagy a női páciensnél fokozott hegképződés veszélyéről, esetleg a páciens tart az altatástól, a Macrolane-nal történő beavatkozás tökéletes megoldást nyújt.

[wp_ad_camp_1]

A géllel történő mellnagyobbítás azok számára ajánlott, akiknél a szilikonos megoldás valamilyen fent említett oknál fogva nem valósulhat meg. A gél természetes anyagokat tartalmaz, így az felszívódik a szervezetben, tehát időközönként meg kell ismételni a beavatkozást a tökéletes hatás fenntartása érdekében. Ez az időszak 1,5-2 évre tevődik és szerencsére bármikor megismételhető, amennyiben korrekcióra lenne szüksége. A Macrolane gél hyaluronsavat tartalmaz, ami a szövetek vízmegkötéséért felelős, így garantáltan csak is természetes anyagok kerülnek szervezetébe a beavatkozás során. Az egyedüli hátránya ennek a fajta mellnagyobbításnak, hogy nem teszi lehetővé a nagyobb térfogat változást, így csak azok számára ajánljuk, akik kisebb korrigáláson szeretnének átesni.

Forduljon Dr. László Zsolt plasztikai sebészhez, amennyiben többet szeretne megtudni erről a beavatkozásról. A szeptest.com weboldalon elolvashatja a részleteket és amennyiben további kérdései lennének, forduljon bizalommal az ügyfélszolgálatunkhoz, amelyet a +36 30 829 6059. A konzultáció ingyenes, így garantáltan megéri az Oxi-Plasztika klinikához fordulnia. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, mindig tudjuk pácienseink mire vágynak és minden igényt kielégítően ezt meg is valósítjuk a jól felszerelt klinikánkban! Forduljon hozzánk bizalommal és garantáltan nem fogja megbánni döntését!