A legjobb Namíbia vadászat

Az etikus, magas színvonalú trófeavadászat büszke 40 éves története Namíbiában feltárta, hogy a vadon élő állatok erőforrásainak fenntartható felhasználása fontos tényező volt Namíbia vadállományának védelmében. Még a kimerült vadfajokat is, amelyek korábban Namíbia lakott területein éltek, a szelektív vadászat révén a megőrzés elvén alapuló hatékony vadgazdálkodással hozták létre.

[wp_ad_camp_1]

Namíbia vadászat elérhető a moonlighthunting.eu weboldalon, tehát bátran nézzen be hozzánk és tudjon meg többet a namíbiai vadászati csomagjainkról amiket kedvező áron elérhető. A nemzetközi vadászati ​​ügyfelek számára a vadászat egyik fő vonzerője Namíbiában a Namíbiai Szakmai Vadász Szövetség (NAPHA) által fenntartott magas etikai színvonal. A Namíbiai Szakmai Vadász Szövetséget 1974-ben alapították annak érdekében, hogy Namíbiát vadászati ​​célként népszerűsítsék és védjék a helyi vadászat jogát. A NAPHA együtt dolgozik a Környezetvédelmi és Idegenforgalmi Minisztérium (MET) erőforrás-gazdálkodási igazgatóságával nemcsak a törvényes etikai vadászat terén, hanem annak fenntartása érdekében is, hogy a vadászat Namíbiában a természetvédelem gerincét képezze.

A NAPHA alapvető célja egy hatékony szervezeti infrastruktúra fejlesztése és fenntartása, amely képes szolgálni a hivatásos vadászati ​​tagokat, ügyfeleket és más érdekcsoportokat. Célunk az etikus magatartás, a természeti erőforrások fenntartható hasznosításának biztosítása és elősegítése, valamint az, hogy biztosítsuk a vadászati lehetőségeket a jelenlegi és a jövő generációi számára. Az Egyesület ragaszkodik ahhoz, hogy tagjai a legmagasabb színvonalú szakmai szolgáltatást nyújtsák a nemzetközi vadászvendégeknek. A vadászokat itt mindig arra ösztönzik, hogy felelősségteljesen viselkedjenek a természettel, az élővilággal és a helyi lakossággal szemben. Namíbiai vadászatért kattintson a moonlighthunting.eu weboldalra.