A fogfehérítés jelentősége is fontos

Fontolgatja a fogfehérítést, de nem biztos abban, hogy meg akar birkózni a fogfehérítéssel járó festéssel, vagy a fogak csiszolásával? A professzionális fogfehérítés jobb alternatívát kínál. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Fogfehérítés jelentősége elolvasható a dentalux.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtalál a fogfehérítésről amit tudni érdemes. Tetszik vagy sem, a mosolyunk állapota alapján ítélnek meg minket. A tompa, sárga fogakat sokan kedvezőtlennek nézik, és akár társadalmi és üzleti életére is hatással lehetnek. Valójában a fehérebb mosolyú emberek magasabb pontszámot kaptak a szociális kompetencia és az intellektuális képességek szempontjából egy tanulmányban, amelyet a British Dental Journal 2007-ben publikált. Szerencsére a fogfehérítéssel könnyű javítani a megjelenését. A fehérítés kifehéríti a fogakat és az azon levő foltokat. A kezelés nagyon hatékony a fogzománcot, a fogak legkülső rétegét elsötétítő foltok kezelésében. A zománcfoltok általában akkor fordulnak elő, ha dohányt tartalmazó termékeket használ, vagy rendszeresen sötéten pigmentált ételeket vagy italokat fogyaszt. A sárgulás az öregedés természetes következménye is lehet.

Fogfehérítés
Fogfehérítés

A fogfehérítő kezelés

A fogfehérítés megszabadul a foltoktól. A hidrogén-peroxid, a fogfehérítő szer alkalmazása nagyon koncentrált, ugyanakkor nagyon biztonságos és hatékony. Amikor ellátogat csapatunkhoz professzionális fehérítés céljából, lenyűgöző átalakulást láthat egy órán belül, vagy kevesebb idő alatt. A vény nélkül kapható fehérítő készleteket nem mindig könnyű használni. Előfordulhat, hogy az egyforma fehérítők nem illenek jól a szájába, ami az ínyét hidrogén-peroxidnak teheti ki, ami fogérzékenységet okoz. A professzionális fehérítés megkezdése előtt az ínyére védő gélt tesznek, hogy megvédje őket.

Bár valószínűleg három-nyolc árnyalatnyi különbséget fog látni a fogaiban, mosolya ismét sárgává válik, ha továbbra is dohányzik, iszik, vagy sötét színű ételeket és italokat fogyaszt. Ha kerüli vagy korlátozza ezeket az anyagokat, akkor mosolya fehér maradhat két vagy három évig vagy annál tovább. Tartsa mosolyát csillogón profi fogfehérítéssel. Hívjon minket a weboldalon levő telefonszámon, hogy megbeszéljen egy találkozót. Kérjük, ne feledje, hogy a fogorvos fontos szerepet játszik a fogak általános egészségének megőrzésében. Ezeknek a rendszeres 6 hónapos látogatásoknak a megtartása fontos a fogak és az íny egészségesen tartásában. A Fogorvosi Szövetség azt javasolja, hogy évente legalább kétszer keresse fel fogorvosát és fogászati higiénikusát az optimális egészség és higiénia fenntartása érdekében. További részletekért és időpontért keresse fel a dentalux.hu weboldalt. Weboldalunkra látogatva megtalálhatja a fogászati kezelések árát, valamint elérhetőségeinket is, ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a fogfehérítésről, az árakról vagy éppen a kezelésekről, csapatunk pedig szívesen válaszol mindenkinek.