A visszajelzés mindig jó dolog

Bármiről is legyen szó, egy jó visszajelzés nem csupán jól esik az embereknek, hanem igazolja azt, hogy jó munkát végez, valamint azt is, hogy jól végzi a munkáját. Jánossal pontosan ez történt, megerősítést kapott, hogy a társaság és a munka szempontjából is nagyszerű helyre helyezte el Lászlót.

Egy kedves levélből, melyet Lászlótól kapott János, kiderül, hogy olyan hajóra került dolgozni, ahol nagyszerűen érezte magát. Éppen ezért jövőre is ide szeretne visszamenni dolgozni. A szezon végeztével László Jánosnak küldött levelében szavakba önti köszönetét, hogy áprilisban arra a hajóra küldte ki őt dolgozni, ahol nagyon jól érezte magát. Már a jelentkezést követő egy hét múlva visszahívták a Crew Agency-től, pontosabban János, és felkínáltak számára egy hajós munkát. László majdnem hét hónapot töltött el a hajón, ahol rengeteg tapasztalatot, élményt és természetesen cimborákat szerzett.

A hajón, ahol dolgozott nagyon jó csapatba került, és sok-sok szakmai és élettapasztalatot is szerzett. László nem szeretne felhagyni ezzel az életformával, éppen ezért már most aláírta a szerződését a jövő évre. Bár maradt konyhai kisegítőnek, de szorgalmasan tanul németül, és igyekszik elsajátítani a pincér szakma rejtelmeit, hogy majd egyszer ebben a pozícióban dolgozhasson, stewardként. Ám előtte, a következő szezonban zöldséges pozícióban szeretne dolgozni.

László Jánosnak írt kedves levelében azt is kifejti, hogy energiáit a közeljövőben nagyon keményen a nyelvtanulásra fordítja, hogy elérhesse a tervezett pozícióba kerülését. Amennyiben azon gondolkodik, hogy hajós munkát vállal, látogasson el a crew.hu honlapjára, ahol további beszámolókat olvashat olyanoktól, akiknek már van tapasztalatuk ebben a munkában. Ez pedig segíthet eldönteni, kinek és mennyire felelne meg ez az életforma.